пятница, 8 февраля 2013 г.

харків облдерж родючості

Держава повинна запровадити вдповдн механзми, що убезпечать агросферу вд вдверто, нколи приховано  несправедливо експлуатац.

Входження Украни у загальновропейську систему монторингу Aрунтового покриву вимага модернзац програмного, математичного, нструментального, камерального  картографчного забезпечення. Закон про плату за землю не виконуться, збраний податок не спрямовуться на виконання програм пдвищення родючост. АПК протягом останнх десятилть стражда вд нестач ресурсв для ведення високотехнологчного господарювання. Водночас ус сумжн галуз промисловост, що обслуговують сльське господарство, вибудовують сво благополуччя за рахунок селян.

Невелик дози внесення гною  тукв не забезпечують вдтворення родючост Aрунтв. Врожа останнх рокв – здебльшого результат вичерпування винятково природно родючост, збднення потенцйно  частини. Не змнювати  надал такий пдхд до родючост неприпустимо, бо це призведе до подальшого загострення проблеми.

В Укран протягом останнх рокв домнувала незбалансована дефцитна система землеробства. Як наслдок, Aрунти втратили значну частину гумусу, найродючш у свт чорноземи перетворилися на Aрунти з середнм рвнем родючост й продовжують погршуватися.

- Два роки тому було виршено, що нтрат кальцю, який  мнеральним добривом, окрм будвельно сфери можна постачати  на аграрний ринок, - розповда Сергй Островський. - Тож кервництво пдпримства не помилилося,  за досить короткий промжок часу нам вдалося напрацювати зв’язки з найбльшими укранськими тепличними комбнатами, як використовують це добриво.

Ршення вийти на аграрний ринок з свою продукцю в кервництва «Екоантилд» виникло невипадково. За словами заступника начальника вддлу збуту Сергя Островського, саме агропромисловий комплекс Украни ма неабиякий потенцал до нарощування виробництва, а тому потребуватиме бльших об’мв добрив.

Загалом ДП «Екоантилд» вдоме в промисловй сфер вже понад два десятилття, бо з 80-х рокв минулого столття займаться виробництвом антиожеледного реагенту для укранських аеропортв та забезпечу будвельну сферу нтратом кальцю.

Справжнм вдкриттям виставки «Тепличне господарство - 2011» стало державне пдпримство «Екоантилд», врнше, його продукця. Вже два роки ця компаня  диним в Укран втчизняним виробником кальцво селтри, без яко не може обйтися жодне тепличне господарство. 

Для листв: 01001, Кив-1, а/с304

Завантаження. Будь ласка, зачекайте...

Список статей за 19.07.2011 » Сторнка 2 » Журнал "Аграрний тиждень. Украна" www.a7d.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий